Кока-Кола у сарадњи са РБЦ на пројекту подршке младима

Кока-Кола у сарадњи са РБЦ на пројекту подршке младима

    НАУЧИ. ПРИМИЈЕНИ. КРЕНИ.

Ако си на завршним годинама студија, незапослен/а и имаш између 18 и 30 година, онда је пројекат „Кока-Кола ХБЦ подршка младима“ права ствар за тебе! У питању је глобални пројекат компаније Кока-Кола ХБЦ, који се реализује и у Црној Гори и усмјерен је на оснаживање младих и пружање подршке за остваривање пословних амбиција. Партнери на пројекту су Министарство рада и социјалног старања и Завод за запошљавање, док су локални партнери Иновационо предузетнички центар Технополис у Никшићу и Регионални бизнис центар у Беранама.

      ЗАШТО ТРЕБА ДА УЧЕСТВУЈЕШ?

Захваљујући овом пројекту имаш прилику да усавршиш своје личне и професионалне вјештине и тако постанеш конкурентнији на тржишту рада и лакше дођеш до запослења. Поред непроцјенљивог знања и искуства, још једна одлична ствар зашто треба да будеш дио овог пројекта је што добијаш и сертификат.

 

Кроз три дана едукативних радионица са обученим тренерима стећи ћеш знање и искуство које ће ти повећати шансе за проналажење радног мјеста. Садржај радионица биће комбинација теоријског предавања, искуственог учења, учења кроз дискусију и рад на примјерима. Радионице ће бити одржане у Никшићу (двије радионице) и Беранама (једна радионица). Радионице у оба града угостиће центри који су препознати код младих људи као мјеста покретања и реализације добрих идеја, умрежавања и развоја предузетничких активности.

Први дио едукације везан је за развој личних вјештина. Шта то подразумијева? Прије свега, ове радионице ће утицати на развој твоје личности, што ће ти помоћи да боље упознаш и разумијеш себе. Шта је то асертивност, колики је значај давања повратне информације, карактеристике вербалне и невербалне комуникације, само су неке од тема које су обухваћене радионицама.

Други дио подразумијева стицање практичног искуства. То значи да имаш прилику да стекнеш основне пословне вјештине, неопходне за будуће запослење. Научићеш да креираш бизнис план, сазнаш више о управљању пројектима, вјештинама продаје и свему осталом што је потребно да би успјешно обављао/ла будући посао.

Осим тога, припремили смо и онлине платформу, гдје се твоја едукација наставља – кроз форме онлине предавања, презентације и комуникацију са менторима.

 

Више информација о пројекту, као и пријава за радионице су на званичном сајту пројекта

www.coca-colapodrskamladima.me
Напомена: Онлajн пријављивање за радионице је обавезно и временски ограничено

 Радионице  ће се одржати у Регионалном бизнис центру  од 8.-10. новембра.

Nema komentara

Pošalji komentar