Нове прилике за самозапошљавање

Нове прилике за самозапошљавање

Њемачка организација Хелп, у склопу пројекта „Обука на раду и менторинг за жене и младе са фокусом на сјевероисточни регион“, организовала је дводневну радионицу о самозапошљавању 15-ог и 16-ог маја, 2017. године у просторијама Регионалног бизнис центра Беране.
Тема радионице је била израда бизнис плана, менаџмент, маркетинг и развој услуга и производа. Радионици је присуствовао 21 учесник, гдје су представили неке од својих идеја: књиговодствени биро, приватни вртић, производња сира, сушење и паковање биља, производња пчеларске опреме и шнајдерска радња.
Кроз радионицу учесници су прошли кроз комплетан процес развоја идеје и израде бизнис плана, и упознати са повољностима и надокнадама које могу искористити код других институција и организација, а све у циљу лакшег и бржег покретања сопственог бизниса. За 10 најозбиљнијих идеја о покретању сопственог бизниса ће бити обезбијеђена директна помоћ при самозапошљавању и менторинг од стране експерата. Предавачи на радионици су били експерти из области маркетинга из Бизнис центра Бар, Ивана Томашевић, извршна директорица и Саша Јовановић, менаџер.

DSCN0329 DSCN0330 DSCN0331 DSCN0335 DSCN0350 DSCN0351 DSCN0357 DSCN0366

Nema komentara

Pošalji komentar