Друга у низу радионица “награда за друштвене промјене СИА”

Друга у низу радионица “награда за друштвене промјене СИА”

У просторијама Регионалног бизнис центра Беране 25. априла организована је радионица за студенте “Награда за друштвене промјене (СИА)”. Радионицу је организовала Фондација Докукино, док Регионални бизнис центар Беране учествује као партнер на пројекту. Испред РБЦ студентима се обратио директор Радуле Бојовић, који је говорио о повољностима и бенефицијама које пружа РБЦ младим почетницима у бизнису.
Презентацију је водио Жељко Вељковић из Фондације Докукино, који је студентима објаснио како направити бизнис план, његову садржину и одрживост самих идеја. Студенти су представили своје идеје, гдје су их предавачи упутили на недостатке и помогли им да њихове идеје буду одрживе. На радионици је било 15 учесника.
Сви заинтересовани студенти моћи ће да се пријаве на конкурс “Награда за друштвене промјене (СИА)” до 30. априла, постоји могућност и продужетка самог конкурса. Најбоље идеје ће ући у процес инкубације у бизнис центру, гдје ће им ментори бити из свијета предузетништва. Најбоље 3 идеје биће награђене почетним капиталом од 2.000 е , менторством и одласком на завршни семинар који ће се одржати у Бечу, на ком ће бити побједници из свих земаља које су учествовале у овом програму.
Све додатне информације можете наћи на сајту

www.socialimpactaward.me

DSCN0090 DSCN0085 DSCN0087

Nema komentara

Pošalji komentar